1 januari 2016. DuraDomotica !

DuraDomotica

 

Wenst iedereen een succesvol 2016.

DuraDomotica kijkt graag even met u vooruit op 2016 waarin wij  onze Domotica werkzaamheden nog verder gaan uit breiden met een nieuw bedrijf wat gespecialiseerd is in domotica.

DuraDomotica is ontstaan vanuit twee bedrijven . RN Installatietechniek en Spijker iT. Na diverse grote en kleine projecten samen uitgevoerd te hebben leek het ons een logische stap om als 1 bedrijf verder te gaan en ons verder te specialiseren in de steeds vernieuwende en groeiende markt van de domotica.
RN Installatietechniek en Spijker iT hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in alle takken van de techniek. Van installatie werkzaam heden in de elektrotechniek, klimaat berheersing, automatisering, beveiligingstechnieke en de automatisering. Deze werkzaamheden hebben wij uitgevoerd voor particulieren, MKB, overheden, nutsbedrijven, ziekenhuizen en ga zo maar door.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om een oplossing te maken waar u mee kunt werken.

Laat de techniek het werk doen!

Daarom verzorgt  Duradomotica de perfecte oplossing  voor al uw domotica vraagstukken. Van een koppeling met verlichting tot het compleet automatiseren van uw gebouw. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn.