DuraDomotica Partner van Thuiscomfort!

DuraDomotica is nu Partner van Thuiscomfort:

alles voor duurzaam, comfortabel, veilig en zelfstandig wonen

thuiscomfort

Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen op een plezierige en vooral veilige manier. Als installateur kunnen wij u helpen uw wooncomfort en veiligheid te vergroten. Wij zijn partner van Thuiscomfort, een initiatief van Technische Unie. Thuiscomfort informeert u over wooncomfort, toekomstgericht wonen en aangepast wonen. Heeft u vragen over woongemak, comfort en toekomstgericht wonen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Comfort en woongemak
Onder comfort en woongemak vallen bijvoorbeeld milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen, slimme verlichting, electrische gordijnbediening, centraal stofzuigsysteem, draadloze huisautomatisering bediend via uw mobiele telefoon of tablet, ook als u op vakantie bent.

Langer thuis wonen
Flexibel te plaatsen stopcontacten, noodoproepsystemen, greep- en zitsystemen voor badkamer en toilet, ringleiding voor geluid, een led lichtspoor; allemaal voorbeelden van hulpmiddelen om levensbestendig te kunnen wonen. En alles is te bedienen met 1 druk op de knopĀ  via uw huisautomatisering.

Wonen met een beperking
Hierbij kunt u denken aan deurcommunicatie, een traplift, verlichting en ventilatie met bewegingssensor, een deuralarm, sleutelkluis of een flitsbel.